Περιβάλλον

 • Η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα νέο κύμα καύσωνα - Σε "πορτοκαλί" συναγερμό το Παρίσι

  Η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα νέο κύμα καύσωνα - Σε "πορτοκαλί" συναγερμό το Παρίσι

  Προ των πυλών το νέο κύμα καύσωνα στη Γηραιά Ήπειρο. Στα ύψη αναμένεται να φτάσει εκ νέου η θερμοκρασία σε Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο.

 • Τεράστιο χταπόδι ενοχλείται από την κάμερα δύτη και ορμά στο φακό

  Τεράστιο χταπόδι ενοχλείται από την κάμερα δύτη και ορμά στο φακό

  Παρά τη δύναμη του χταποδιού η γυναίκα κατάφερε να συγκρατήσει την κάμερα και να χαρίσει ένα μοναδικό πλάνο άγριας ζωής - Τι δήλωσε για την εμπειρία της.

 • Πανσέληνος Ιουλίου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

  Πανσέληνος Ιουλίου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

  Οι δραστηριότητες της 19ης Ιουλίου θα ενθουσιάσουν και θα προσφέρουν χρήσιμες και ενδιαφέρουσες γνώσεις σε μικρούς και μεγάλους, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν το καλοκαιρινό φεγγάρι σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη!

 • Απόλυτο ρεκόρ ζέστης: 21 βαθμοί Κελσίου καταγράφηκαν στον Βόρειο Πόλο

  Απόλυτο ρεκόρ ζέστης: 21 βαθμοί Κελσίου καταγράφηκαν στον Βόρειο Πόλο

  Το προηγούμενο ρεκόρ των 20 βαθμών Κελσίου χρονολογείται από τις 8 Ιουλίου 1956, αλλά από το 2012 αρκετές ημέρες καταγράφησαν με θερμοκρασίες να κυμαίνονται μεταξύ 19 και 20 βαθμών.

 • Κέρκυρα: Canal d' amour, η μυθική παραλία της αγάπης με τα γαλανά νερά

  Κέρκυρα: Canal d' amour, η μυθική παραλία της αγάπης με τα γαλανά νερά

  Η παραλία Canal d' amour ή παραλία της Αγάπης βρίσκεται στη βόρεια Κέρκυρα, στο Σιδάρι, στο δυτικό άκρο της βόρειας ακτής της Κέρκυρας, σε απόσταση 32 χιλιομέτρων από την πόλη.

 • Πρωτοφανής αύξηση δελφινιών στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

  Πρωτοφανής αύξηση δελφινιών στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

  Η αυξητική τάση στον πληθυσμό των δελφινιών που ζουν στην περιοχή οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στο πρόγραμμα προστασίας που υλοποιείται επί σειρά ετών από την MOm, την εταιρεία για τη μελέτη και προστασία της μεσογειακής φώκιας, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

 • Συγκλονιστικό βίντεο: Τραυματισμένο σαλάχι μάντα ζητά βοήθεια από δύτες

  Συγκλονιστικό βίντεο: Τραυματισμένο σαλάχι μάντα ζητά βοήθεια από δύτες

  Στα μάτια του τεράστιου σαλαχιού είχαν καρφωθεί αγκίστρια και αν δεν απομακρύνονταν θα προκαλούσαν μόλυνση με πιθανή τύφλωσή ή και θάνατό του.

 • Εξοργιστικό: Ξιφίας βγήκε στα ρηχά της Χαλκίδας και τον πετροβόλησαν

  Εξοργιστικό: Ξιφίας βγήκε στα ρηχά της Χαλκίδας και τον πετροβόλησαν

  Μικρός ξιφίας εμφανίστηκε στα ρηχά μίας πλαζ στη Χαλκίδα και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Οι λουόμενοι τον κυνήγησαν και στη συνέχεια τον θανάτωσαν. Αντιδράσεις από μάρτυρες του σκηνικού για τη θανάτωσή του.

 • Λέκκας για Χαλκιδική: Φαινόμενα που τροφοδοτεί η κλιματική αλλαγή - Να ελεγχθούν οι κατασκευές στις τουριστικές περιοχές

  Λέκκας για Χαλκιδική: Φαινόμενα που τροφοδοτεί η κλιματική αλλαγή - Να ελεγχθούν οι κατασκευές στις τουριστικές περιοχές

  Ο καθηγητής διαχείρισης καταστροφών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευθύμης Λέκκας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 για τη φονική κακοκαιρία που σάρωσε τη Βόρεια Ελλάδα για τα χαρακτηριστικά των ακραίων καιρικών φαινομένων, αλλά και την ανάγκη ελέγχων όλων των κατασκευών και ειδικά σε τουριστικές περιοχές.

 • Ζερεφός για Χαλκιδική: Το κλίμα αποσταθεροποιείται - Να διδαχθούν πολιτεία και πολίτες

  Ζερεφός για Χαλκιδική: Το κλίμα αποσταθεροποιείται - Να διδαχθούν πολιτεία και πολίτες

  “Θα έχουμε κι άλλα, πολλά φαινόμενα” είπε ο ακαδημαϊκός με αφορμή την φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική και κάλεσε τους πολίτες να σέβονται τη φύση και όχι να την ανταγωνίζονται.

 • Περιβάλλον

  Social Media

  twitter

  Επικαιρότητα