Διακοπές στα Ελληνικά νησιά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του www.18-24.gr , σειρά έχει τώρα με το δεύτερο σποτ της τηλεοπτικής καμπάνιας του on line travel agency που προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δεκτές από την Δευτέρα 27/5 και μας ταξιδεύει στα δημοφιλέστερα ελληνικά νησιά.

Δημοσίευση:

Με λιγότερα από 150 ευρώ και κεντρικό σύνθημα «όσο νωρίτερα τόσο φθηνότερα» η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων επιβεβαιώνει ότι οι οικονομικές διακοπές είναι εφικτές για όλους αρκεί να τις οργανώσει έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά.

Όπως παρουσιάζεται και στο δεύτερο διαφημιστικό σποτ του www.18-24.gr , στην πλατφόρμα κρατήσεων διατίθεται ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν τη μεταφορά, τα ακτοπλοϊκά αλλά και διαμονή στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς για τους δημοφιλέστερους ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς. Μήλος, Ιός, Σαντορίνη, Αμοργός, Σκόπελος, Πάρος, Νάξος, Χανιά είναι μόνο μερικά από τα νησιά για τα οποία η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων εξασφαλίζει για όλους τους πελάτες τις καλύτερες τιμές.

Ο κ. Γιώργος Καρανάσιος, CEO του www.18-24.gr δηλώνει: «Στόχος μας είναι να επικοινωνούμε στο κόσμο αυτό που παρέχουμε ακριβώς. Όπως και στο πρώτο σποτ έτσι και σε αυτό που αφορά τα ελληνικά νησιά οι πελάτες με μια αναζήτησή στην πλατφόρμα κρατήσεων επιβεβαιώνουν αυτό ακριβώς που βλέπουν και στην διαφήμιση μας, ότι μπορούν να εξασφαλίσουν τις καλύτερες τιμές αρκει να λειτουργήσουν προνοητικά. Διατηρούμε αποκλειστικές συνεργασίες με καταλύματα όλων των κατηγοριών και αυτό δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στον πελάτη να προσαρμόσει το πακέτο που επιλέγει στα μέτρα του. Θελουμε ο κόσμος να μπορεί να ταξιδεύει γι αυτό και φροντίζουμε να παρέχουμε συνεχώς όλο και περισσότερες ευκαιρίες επιλογής».

Αναζητήστε τώρα το δικο σας ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών στο www.18-24.gr και να θυμάστε ότι όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα!

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Επικαιρότητα