Τα 3 μυστικά των Γάλλων για σπίτια με beaucoup de στιλ

Διακοσμητικά tips κατευθείαν από τη Γαλλία για να δώσεις στον χώρο σου μία ιδιαίτερη πινελιά.

Δημοσίευση:

Οι Γάλλοι φημίζονται για το στιλ τους. Για αυτό και μία ματιά στα σπίτια τους και τον τρόπο που διαμορφώνουν τη διακόσμησή τους είναι αρκετή για να κρατήσουμε σημειώσεις. Κράτα εσύ και κάπου μπορεί να σου χρησιμεύσουν. Τα κόλπα τους είναι π0ολύ συγκεκριμένα κι εύκολα μπορείς να τα κάνεις πράξη.

Αγάπησε τις ατέλειες

deco1

Είναι η γενικότερη στάση ζωής μας που βρίσκει πρακτική εφαρμογή ακόμα στη διακόσμηση του σπιτιού σου. Μία φθαρμένη καρέκλα δεν είναι για πέταμα αλλά για να έχει περίοπτη θέση. Οι Γάλλοι αγαπούν και τιμούν τα οικογενειακά κειμήλια και τα ενσωματώνουν στη διακόσμηση των σπιτιών τους. Οι μικροφθορές δεν είναι πρόβλημα για τους Γάλλους αλλά απόδειξη πως ο χώρος έχει ζωή.

Κάνε μίξη, επίλεξε ''forsual''

deco2

 

Αν καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε formal και casual, εσύ επίλεξε forsual. Κάνε συνδυασμούς και μη φοβάσαι να μπλέξεις τα στιλ. Το ζητούμενο είναι η ισορροπία κι αυτή μπορεί να επιτευχθεί μέσω συνδυασμών. Ένα φωτιστικό σε μοντέρνα γραμμή μπορεί πολύ άνετα να ταιριάξει με το vintage σκρίνιο που πήρες από την αποθήκη του πατρικού σου.

Πήγαινε με τους δικούς σου κανόνες

deco3

 

Τέλειο δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως προσωπικό. Σε αυτό το δεύτερο πρέπει να επενδύσεις και να βρεις όσα κομμάτια σου αρέσουν και ταιριάζουν με την αισθητική σου. Ποιος λέει πως ο κανόνας θέλει τις κουρτίνες σε άσπρο χρώμα. Αν εσύ θέλεις να είναι φούξια, θα είναι φούξια. Η μόδα είναι εδώ για να μας μαθαίνει πως το στιλ είναι το άλφα και το ωμέγα.

Επικαιρότητα