Ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις την τραπεζαρία σου

Το χρώμα θα ανανεώσει τη διακόσμηση του σπιτιού σου γρήγορα κι εύκολα.

Δημοσίευση:

Είναι που θέλεις να κάνεις μία αλλαγή χωρίς όμως να έχεις προσδιορίσει ποια θα είναι ακριβώς. Θέλεις να μετακινήσεις τα έπιπλα; Να κρεμάσεις δύο πίνακες παραπάνω; Να αλλάξεις τη διαρρύθμιση; Να βάλεις μία ταπετσαρία στον τοίχο; Όλες καλές οι ιδέες αλλά εμείς σου έχουμε ένα τέλειο κόλπο ανανέωσης της τραπεζαρίας σου.

Ήρθε η ώρα οι κλασικές καφέ καρέκλες να αλλάξουν χρώμα και να γίνουν η ζωηρή πινελιά που θα δώσει χρώμα στο δωμάτιο. Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου, θα λειτουργήσεις ως ψυχοθεραπεία. Θα τρίψεις τις ήδη υπάρχουσες και θα τις βάψεις με το ειδικό) χρώμα της αρεσκείας σου. Μην περιοριστείς στους συνδυασμούς. Ακόμα και μία από όλες να αλλάξεις θα δεις διαφορά.

Οι παλιές καρέκλες θα ανανεωθούν και αμέσως η διακόσμηση θα αναδειχθεί. Τα έντονα χρώματα όπως το κίτρινο, το πράσινο και το κόκκινο είναι ιδανικά σε χώρους με «ήσυχη» διακόσμηση ενώ οι πιο παλ επιλογές κουμπώνουν άψογα και σε πιο μαξιμαλιστικές διακοσμήσεις. Αν πάλι θέλεις να κάνεις κάτι ανατρεπτικό μπορείς να επενδύσεις σε ένα φλούο φούξια.

Μπλε με καφέ και industrial αναφορές

din1

Τριχρωμία για τους λάτρεις του vintage

din2

Πράσινο με λευκό, ένας κλασικός συνδυασμός

din5

Έντονο κόκκινο για να γίνει το κεντρικό σημείο της διακόσμησης

din7

Λευκό και μπλε κατευθείαν από τις Κυκλάδες

din8

Η διχρωμία είναι από τις πολύ αγαπημένες μας

din9

Σκέψου αυτή την αλλαγή και δε θα χάσεις

din10 

Επικαιρότητα