Βάλε τον καιρό μας στο site σου

Στη νέα σελίδα με τα widgets μπορείς να διαλέξεις, δημιουργήσεις και προσαρμόσεις το widget του καιρού των περιοχών που σε ενδιαφέρουν, στο site ή το blog σου.

Δημοσίευση:

Θες να έχεις τον καιρό όλων των περιοχών που σε ενδιαφέρουν (την περιοχή που μένεις, που δουλεύεις, που βγαίνεις συχνότερα ή πας διακοπές;) στο site σου; Μπορείς με τρία βήματα, μέσα απότην καινούρια σελίδα των widgets του Deltiokairou.gr. Τι πρέπει να κάνεις, αφού μπεις στη σελίδα:

 

Βήμα 1: να διαλέξεις τον τύπο του widget που θες ή που σου ταιριάζει. Μπορείς να έχεις από μία ως πέντε πόλεις (είτε διαλέγοντας από τις δημοφιλείς, είτε απλώς πληκτρολογώντας το όνομα στο σχετικό πεδίο), σε διαφορετικά μεγέθη και τύπους (ευέλικτο, τετράγωνο, οριζόντιο, κάθετο), να προσαρμόσεις τις διαστάσεις του σε ύψος και πλάτος και να διαλέξεις ακόμη και το χρώμα του widget, ώστε να ταιριάζει με το layout του site σου.

 

 

 

Βήμα 2: δες πώς είναι το widget που έχεις δημιουργήσει-επιλέξει, ώστε να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου. Οτιδήποτε δεν σου αρέσει, το αλλάζεις και πάλι στο Βήμα 1, μέχρι να καταλήξεις στην τελική επιλογή σου.

 

 

 

Βήμα 3: Ο κώδικας είναι αυτομάτως έτοιμος για να την κάνεις copy και paste (αντιγραφή-επικόλληση) μέσα στο site ή το προσωπικό blog σου και πλέον έχεις το δικό σου καιρό, κομμένο και ραμμένο από σένα, έγκυρο και λειτουργικό από το Deltiokairou.gr

 

 

Επικαιρότητα