Μια Κυριακή γεμάτη χαμόγελα και αγάπη προς όλους, από την 24MEDIA και το ArGOODaki

Δες τις ωραιότερες φωτογραφίες από ένα απόγευμα γεμάτο αγάπη και προσφορά στο Σπίτι της 24Media.

Δημοσίευση:

Ξέχνα τα "carebears" της παιδικής μας ηλικίας. Τα πραγματικά "αρκουδάκια της αγάπης" είναι ελληνικά και φέτος κλείνουν 18 χρόνια ζωής. Μιλάω φυσικά για το λατρεμένο ArGOODaki των Goody’s Burger House που αυτή τη χρονιά στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Ξέχνα τα "carebears" της παιδικής μας ηλικίας. Τα πραγματικά "αρκουδάκια της αγάπης" είναι ελληνικά και φέτος κλείνουν 18 χρόνια ζωής. Μιλάω φυσικά για το λατρεμένο ArGOODaki των Goody’s Burger House που αυτή τη χρονιά στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Όλοι εμείς, στην 24MEDIA, διοργανώσαμε προς τιμήν του πιο καλόκαρδου αρκούδου, μια Κυριακή γεμάτη παιδικά χαμόγελα και παιχνίδι στο Σπίτι μας και το αποτέλεσμα ήταν ένα αξέχαστο event με γιορτινό άρωμα. Ένα event που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους τονίζοντας τη σημασία της προσφοράς μέσα από εκπλήξεις και άφθονα δώρα.

Οι πόρτες του House24 άνοιξαν από νωρίς το πρωί για να υποδεχτούν τα 22 τυχερά παιδιά καθώς και τους γονείς τους. που είχαν κερδίσει την συμμετοχή τους μέσα από διαγωνισμό στο Ladylike.gr. Όλοι μαζί ζήσαμε από κοντά την εμπειρία που μας χάρισε το ArGOODaki, παίξαμε, ζωγραφίσαμε, μαγειρέψαμε και διασκεδάσαμε. Όλοι ανεξαιρέτως, έφυγαν κρατώντας στα χέρια τους υπέροχα δώρα και έχοντας στην αγκαλιά τους ένα ArGOODaki.

 

Φέτος, το ArGOODaki, ο πιο καταξιωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο για να υποστηρίξει τα θεραπευτικά προγράμματά της με τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα βοηθήσει τα παιδιά με κινητικές αναπηρίες & αναπτυξιακές δυσκολίες. Επιπλέον, προσφέρει εξοπλισμό ο οποίος θα συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών σίτισης των 200 παιδιών στο Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας.

 

Προς τιμήν του, ολόκληρο το Σπίτι της 24MEDIA μεταμορφώθηκε σε ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήρι δώρων, γλυκών και αγάπης από το ArGOODaki, με σκοπό να χαρίσουν μοναδικές στιγμές χριστουγεννιάτικης χαράς σε όλα τα παιδιά. Στο Σαλόνι με το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν τα κουτιά με τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια από το ArGOODaki, να τα κρεμάσουν στο δέντρο μας αλλά και να ζωγραφίσουν. Σε κάθε γωνία, δε, δέσποζε από ένα "ιδιαίτερο" δέντρο ArGOODaki κατάμεστο με δώρα όπως  lunch bags, backpacks, θήκες παιχνιδιών, cookie jars, χριστουγεννιάτικα στολίδια και φυσικά, λούτρινα ArGOODakiα!

 

Στη βιβλιοθήκη, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την ώρα του παραμυθιού αλλά και άφθονα επιτραπέζια παιχνίδια. Ακόμα περισσότερα παιχνίδια, χειροτεχνίες αλλά και ένας μεγάλος καθρέφτης τα περίμενε στο διπλανό δωμάτιο όπου ειδικές παιδαγωγοί έκαναν face painting σε όσα παιδάκια ήθελαν να βαφτούν γιορτινά. Στην κουζίνα τα παιδιά μεταμορφώθηκαν σε μικρούς ζαχαροπλάστες και έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τη βοήθεια δύο αγαπημένων και έμπειρων pastry chef. Στο τέλος, τα περίμεναν υπέροχα μπισκοτοδοχεία με το ArGOODaki για να φυλάξουν τις δημιουργίες τους.

Τι είναι, όμως, ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ χωρίς μιας επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη; Ο αγαπημένος άγιος όλων των παιδιών επισκέφτηκε το Σπίτι μας λίγο νωρίτερα φέτος και μοίρασε ευχές και από ένα ArGOODaki σε όλους. Δεν βιάστηκε ωστόσο να φύγει παρά έκατσε στο Σαλόνι μας και διηγήθηκε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία στα παιδιά που τον κοιτούσαν με προσοχή. Κάπως έτσι τα παιδιά έμαθαν την ιστορία των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ και ένιωσαν στην καρδιά τους τη σημασία πίσω από το μήνυμα που φέρνει αυτή τη χρονιά το ArGOODaki.

 

Έπειτα, ήρθε η ώρα του φαγητού- που επίσης δεν μπορεί να λείπει από κανένα επιτυχημένο πάρτυ! Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν λιχουδιές από το μενού των Goody’s Burger House. Τα παιδικά γεύματα Junior είχαν την τιμητική τους ενώ οι μεγάλοι της παρέας απόλαυσαν αγαπημένα chicken nuggets, cheeseburgers, πατάτες τηγανητές και club sandwiches.

 

Μετά από ώρες, χαρούμενοι, με μάτια που αστράφτουν και φορτωμένοι με δώρα, οι καλεσμένοι μας μάς αποχαιρέτησαν κλείνοντας έτσι το πιο γλυκό χριστουγεννιάτικο event που έζησε ποτέ το Σπίτι μας. Γιατί, ναι, ενώ αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που γιορτάζουμε με το ArGOODaki, αυτό το event ήταν ακόμα πιο ζεστό και όμορφο.

 

Βάλε κι εσύ το λιθαράκι σου και βοήθησε τα Goody’s Burger House να κάνουν μια ακόμα καλή πράξη. Διάδωσε το μήνυμα αγάπης επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki με δώρα lunch bags, backpacks, θήκες παιχνιδιών, cookie jars, χριστουγεννιάτικα στολίδια και λούτρινα ArGOODakiα και δώσε πίσω λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων στα παιδιά που την χρειάζονται περισσότερο από τον καθένα.

Επικαιρότητα