Ξέρω τι θα κάνεις φέτος την Πρωτοχρονιά

Μαζέψαμε τα καλύτερα party και event για να αποφασίσεις πού θα γιορτάσεις το 2020.

Δημοσίευση:

Yπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων την πρωτοχρονιά. Αυτοί οι γκρινιάζουν ότι δεν τους αρέσει να βγαίνουν τέτοια μέρα γιατί γίνεται χαμός και βγαίνουν και εκείνοι που δεν γκρινιάζουν και βγαίνουν. Σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις εγώ εδώ σου μάζεψα τα καλύτερα -κατά την γνώμη μου- event για να αποφασίσεις. Έχει από big parties μέχρι cosy events της παραμονής.

Yπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων την Πρωτοχρονιά. Αυτοί που γκρινιάζουν ότι δεν τους αρέσει να βγαίνουν τέτοια μέρα γιατί γίνεται χαμός (και βγαίνουν) και εκείνοι που δεν γκρινιάζουν (και βγαίνουν). Σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις εγώ εδώ σου μάζεψα τα καλύτερα -κατά την γνώμη μου- events για να αποφασίσεις.

Έχει από big parties, μέχρι cosy events της Παραμονής.

NYE 2020 Prohibition Party @ Ωδείο Αθηνών

Ο εμβληματικός πολυχώρος 1.800 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε Speakeasy προορισμό, προσφέροντας ένα λαμπερό ταξίδι στον χρόνο στην Αμερική των roaring 20s, της ποτοαπαγόρευσης, του Great Gatsby, των ξέφρενων πάρτι, των gangsters και των Flapper Girls, της live swing & φουλ χορευτικής μουσικής, με Guest DJ sets για χορό ως το πρωί. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00 και η είσοδος είναι €45.

New Year's Eve: A 12-Hour Marathon Party @ Six D.O.G.S

Η παράδοση συνεχίζεται αδιάκοπα κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς και με έναν ακόμη μαραθώνιο. Η μουσική ξεκινάει μετά τα μεσάνυχτα, στις 01.00 και σταματάει 12 ώρες μετά: 13.00 το μεσημέρι. Στα decks οι Stiko, Pan, Fragk & Gi, Mr Roussos b2b Penelope, Artemhs, Jonn. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:59 και η είσοδος είναι €10.

The Last Night on Earth @ Faust Bar - Theater

Για τους λάτρεις της underground dance κουλτουρας, ο Sunshine Pedro, θα βρίσκεται στα decks του Faust. Σαν να είναι η τελευταία νύχτα στη Γη. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.50.

EnLefko Party @ PENTHOUSE 21

Φέτος τις γιορτές, κάνε Πρωτοχρονιά ON TOP! Το ξενοδοχείο PRESIDENT σε καλεί στο μοναδικό PENTHOUSE 21 για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Απόλαυσε τη μαγευτική θέα της στολισμένης Αθήνας, ακούγοντας υπέροχες μουσικές από την Εύα Θεοτοκάτου και τον Νίκο Δρογώση στις 31 Δεκεμβρίου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30 Είσοδος: €25 με ποτό.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2020 @ ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) προετοιμάζεται να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες για την αλλαγή του χρόνου. Ελάτε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τη χρονιά που φεύγει και να φτιάξουμε τις πρώτες αξέχαστες αναμνήσεις μιας καινούριας δεκαετίας. Είσοδος ελεύθερη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

SNF RUN: 2020 FIRST RUN

Για τέταρτη συνεχή Παραμονή Πρωτοχρονιάς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σας καλεί να φορέσετε τα καλά σας... αθλητικά παπούτσια και να τρέξετε στον SNF RUN: 2020 FIRST RUN, ανεβάζοντας τον ρυθμό για το νέο έτος. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους, καθώς η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση μόλις 4χλμ γύρω από το στολισμένο ΚΠΙΣΝ. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 00:04, την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου και το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων. Ελάχιστο προτεινόμενο ποσό συνεισφοράς: 5€

DJ Set με τον Eddie Piller (intro/outro set: Johnny Matto)

Φοράμε τα dancing shoes μας και καλωσορίζουμε το 2020 με ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι, με DJ τον Eddie Piller και ένα set που θα ξεσηκώσει σε χορό ακόμα και τους πιο διστακτικού.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2020 @ Galaxy Bar του Hilton

New Year’s Eve 2020 στο Galaxy Bar (Hilton Athens), για να αποχαιρετήσουμε την τελευταία νύχτα της χρονιάς με state of the art sound system και θέα όλη την Αθήνα! Live Jazz Performance by Undercover Trio, NYE Dj Set Alexandros Christopoulos, After Hours Dj Set Junior Rush. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00.

Νew Year’s Eve 2020 @ 360⁰

To 360⁰ Cocktail Bar & Restaurant γιορτάζει την Πρωτοχρονιά και στους τρεις ορόφους του. Για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς έχει ετοιμάσει: open bar, live dj performance, πυροτεχνήματα, κ.ά.

NYE Party 2020 @ City Link

Πρωτοχρονιά στο City Link με πληθώρα από Djs και φαγητό και ποτό μέχρι το πρωί. Πρόγραμμα: DJ Lineup 21:30-00:30, Non Grata 00:30-02:00, Devv 02:00-03:30, Kid Angelo 03:30-04:30, Bando b2b Korrila 04:30-05:30, Mangata 05:30-07:00 Dino Mfu.

"A Night At Studio 54" @Piree

Υποδεχόμαστε φαντασμαγορικά το νέο έτος αναβιώνοντας τη θρυλική ατμόσφαιρα των parties του Studio 54. Μια βραδιά εμπνευσμένη από τη χρυσή εποχή των '70s & του ξέφρενου clubbing. Disco μουσική, glam & festive dress code, πολύς χορός & party διάθεση μέχρι το πρωί. DJ set by Stefanos Kourou - Kim Mav - Stelios Poulios. Το πάρτι ξεκινάει στη 01:00.

New Year’s Eve No Taboo Party 2020 @ Gazarte

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι chef του Gazarte μας χαρίζουν εκλεκτά πιάτα και γευστικές δημιουργίες με ξεχωριστά αρώματα. Τους μουσικούς ρυθμούς ανεβάζει η Gazarte Party Band, ενώ οι DJs του Gazarte παίρνουν τα ηνία για να στήσουν ένα αξέχαστο party χωρίς taboo. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 και η είσοδος είναι €6.

Επικαιρότητα