Τοπικές βροχές στα δυτικά και νότια – Καταιγίδες από το απόγευμα στο Ιόνιο

Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα σημειωθεί παγετός στα βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Δημοσίευση:

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Στα δυτικά και τα νότια τοπικές βροχές και καταιγίδες – Παροδική συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα

• Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα σημειωθεί παγετός στα βόρεια

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ στο Ιόνιο από το απόγευμα

Την Τετάρτη τοπικές βροχές προβλέπονται στα δυτικά και νότια και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από νότιες και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 8 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική παροδική συννεφιά

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 8 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Επικαιρότητα